Bij dat ik mijn hardware bij Computerhelphouten heb besteld

by Barbara
(Utrecht)

Voor mij als webbouwer en internet marketing consultant is een computer en alles wat daarop draait gereedschap - gereedschap dat "het gewoon moet doen". Voor de uitvoering van mijn werk is het belangrijk dat dit tip-top in orde is.

Laatst had ik een snellere computer nodig, maar ik wilde geen tijd c.q. productieverlies lijden en zag ertegenop om alles opnieuw te installeren en mijn data over te zetten. Bij Computerhelphouten is dat geen enkel probleem. Bestel je bij Gert een nieuwe computer dan wordt die conform de gestelde specificaties volledig ingericht en geconfigureerd geleverd. Helemaal super!

Toen later de nieuwe computer een geheugenprobleem bleek te hebben werd de meerwaarde van Gert pas echt duidelijk. Wat was ik toen blij dat ik mijn hardware had gekocht bij Gert en niet online of in een 'gewone' winkel. Gert is een betrouwbare businesspartner met service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Ik kan iedereen in en rondom Utrecht aanraden om voor hardware en software aankopen en problemen daarmee zich te wenden tot Computerhelphouten. Deze service en expertise vind je niet in een gewone computerwinkel en ze leveren daar zeker geen "piece of mind".

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Gastenboek ComputerHelpHouten.

Computertips

Ontvang "Route", onze gratis nieuwsbrief, en krijg computertips rechtstreeks in uw mailbox.

Uw mailadres

Uw (voor)naam

klik dan

Uw gegevens zijn veilig.
Zie onze privacybeleid.

Winkel

Met advies & nazorg

Wij leveren o.a.