Computer advies

Velen geven het niet toe, maar bijna iedereen is gebaat bij een goed computer advies.

Persoonlijk advies

Bel 06.812.86.500
voor advies over computers in uw persoonlijke situatie.

De consument wordt overspoelt met aanbiedingen van computers en randapparatuur. Door het enorme aanbod ziet u door de bomen het bos niet meer. Veelal wordt er naar de prijs gekeken en waar "het meeste opzit".

Men laat zich leiden door wat de PC (of Mac) kán in plaats van wat men ermee wil doen. Opties die nooit gebruikt zullen worden kunt u maar beter niet hebben. Het werkt op de duur vaak vertragend.

Bij een goed advies zult u meer plezier met uw computer hebben. Daarnaast is het zo dat door verantwoord gebruik de computer op snelheid blijft en langer mee gaat.

Goed computer advies bespaart geld, tijd en frustratie

computer advies in Houten en Utrecht

Het advies dat u doorgaans in de computerwinkel vindt betreft een keuze voor "eenvoudig internet gebruik", "allround office werkzaamheden", "multimedia PC", of "Gaming PC". Maar er is meer over uw situatie te vertellen.

Mensen die een computer voor het gewone "huis, tuin keuken gebruik" hebben hoeven niet een dure video-en geluidskaart te hebben, tenzij men ook graag videootjes maakt. Staat de computer in de kamer dan is het geluidsniveau weer erg belangrijk. Een "Loeiende" computer is dan bijzonder hinderlijk. En zo zijn er meer voorbeelden te bedenken.

Wij letten op al deze details en geven een goed, persoonlijk computer advies. We bieden daarbij een totaalconcept, met ook advies over randapparatuur, software en andere zaken. Wij laten u daarbij ook in de toekomst kijken met de mogelijkheden die u wilt aanschaffen. De software wordt afgestemd op de hardware. Niet alles wordt lukraak geïnstalleerd.

Nadat het systeem is geïnstalleerd gaat u ermee aan de gang. Vaak komen er dan vragen los. Wij geven bij elke aanschaf 1 uur gratis achteraf begeleiding.

Daarnaast wordt na een half jaar het systeem doorlicht en waarnodig bijgesteld. Ook zal het systeem worden opgeschoond en indien gewenst updates worden voorgesteld.

Belt u dus Computer Help Houten, voor hulp bij computers en andere apparaten in Utrecht, als u de weg kwijt bent in computerland.

Computertips

Ontvang "Route", onze gratis nieuwsbrief, en krijg computertips rechtstreeks in uw mailbox.

Uw mailadres

Uw (voor)naam

klik dan

Uw gegevens zijn veilig.
Zie onze privacybeleid.

Winkel

Met advies & nazorg

Wij leveren o.a.