Directe hulp voor uw computerproblemen

Voor het instellen van uw TV en/of afstandsbedieningen en het verhelpen van internetproblemen komen wij bij uw thuis. Maar veel computerproblemen zijn ook op afstand te verhelpen. U bent dan snel geholpen en kunt verder gaan met waar u op de computer mee bezig was.

Hoe het in zijn werk gaat leest u hieronder in het stappenplan. U hoeft niets te installeren, alleen een klein programmaatje te starten.

Computerhulp via onze support applicatie

 1. Maak een afspraak voor support met ComputerHelpHouten. U kunt ons bellen of per mail 2-3 mogelijkheden doorgeven.
 2. Zorg dat u verbinding hebt met het internet. Heeft u internetproblemen, dan kunnen wij die niet op afstand verhelpen. Een paar minuutjes voor het afgesproken tijdstip start u onze internet support applicatie 'Teamviewer QuickSupport' op.

  Klik hieronder op uw besturingssysteem om de supportapplicatie te downloaden. Er hoeft niets lokaal geïnstalleerd te worden.


  Sla het programma op in een folder op uw computer, die u gemakkelijk weet terug te vinden. Voer daarna het programma uit (dubbelklik op de applicatie).
 3. snelle hulp bij computerproblemen Dit is een demo. U krijgt andere nummers.
 4. Wanneer u het ID nummer en het wachtwoordnummer ziet belt u naar 06-812-86-500 om deze door te geven.

  Elke keer wanneer u gebruik maakt van 'Teamviewer' zult u een ander ID nummer en wachtwoordnummer zien. Deze worden steeds opnieuw gegenereerd en dat heeft te maken met de beveiliging van de verbinding.

 5. ComputerHelpHouten maakt dan een veilige verbinding met uw computer.
 6. Wij kunnen dan live op uw scherm meekijken en uw computerscherm overnemen zodat wij uw vraag met een demonstratie kunnen beantwoorden of het probleem kunnen verhelpen.
 7. De applicatie logt automatisch de start- en eindtijd van de supportsessie.

Computertips

Ontvang "Route", onze gratis nieuwsbrief, en krijg computertips rechtstreeks in uw mailbox.

Uw mailadres

Uw (voor)naam

klik dan

Uw gegevens zijn veilig.
Zie onze privacybeleid.

Winkel

Met advies & nazorg

Wij leveren o.a.