De juiste computeronderdelen voor uw situatie

Er zijn vele verschillende soorten computeronderdelen waar uw computer uit bestaat. De juiste combinatie van al die onderdelen maken uw PC geschikt voor uw specifieke situatie. Indien er één onderdeel niet klopt, dan kan dat desastreus zijn voor de prestaties van de computer.

koop precies de juiste computeronderdelen bij computer help houten

Bij de verkoop van computeronderdelen letten wij dan ook goed op de juiste kwaliteit, en de geschiktheid voor uw situatie.

Bij aanschaf van een nieuw programma kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om het geheugen uit te breiden. Bij het vol raken van de harde schijf kan uitbreiding van de opslagcapaciteit noodzakelijk zijn, en een nieuwe videokaart verhelpt uw problemen met het beeldscherm (waarom zien uw foto's er bij anderen beter uit?).

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Hardware kopen?

Bel 06.812.86.500
Wij leveren alles met onderbouwd advies en 2 jaar garantie.

Of u nu een compleet nieuwe computer koopt, of alleen wat onderdelen, het is belangrijk dat alles op elkaar afgestemd is. Een geheugen met een snelheid van 400GHz op een moederbord van 1GHz heeft geen enkele zin.

Uiteraard is het ook van belang dat u let op de kwaliteit van het materiaal. Goedkoop betekent maar al te vaak duurkoop, en het is ook voor uw portemonnee beter om te letten op de kwaliteit.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze hardware, bieden wij een garantie van 2 jaar!

Wanneer de prestaties niet zijn wat er met u afgesproken is, dan zoeken we samen met u naar een andere oplossing. Service staat hoog in ons vaandel, en dat merkt u aan de performance van uw PC.

Belt u dus Computer Help Houten, voor hulp bij computers en andere apparaten in Utrecht, als u de weg kwijt bent in computerland.

ComputerHelpHouten helpt u met deskundig advies en instructies

Bij ons vindt u alleen hoogwaardige kwaliteit PC kasten, moederborden, processoren, geheugen, videokaarten, geluidkaarten, boxen, HD disks, enzovoorts. En natuurlijk ook complete systemen, volledig afgestemd op uw situatie.

Computertips

Ontvang "Route", onze gratis nieuwsbrief, en krijg computertips rechtstreeks in uw mailbox.

Uw mailadres

Uw (voor)naam

klik dan

Uw gegevens zijn veilig.
Zie onze privacybeleid.

Winkel

Met advies & nazorg

Wij leveren o.a.