Software kopen

Software kopen is niet zo triviaal als het lijkt. Voor tekstverwerken is Microsoft Word de defacto standaard, maar er zijn ook alternatieven. En dat geldt voor de meeste programma's.

Software leverancier

Bel 06.812.86.500
voor advies, levering van software en hulp bij installatie.

Dure software is het probleem van menige computergebruiker. Waarom moet een programma als Photoshop zo duur zijn, is er geen alternatief? Ja, die is er, maar het hangt van uw situatie af of dat ook aantrekkelijk is.

Waar moet u op letten bij het kopen van software?

Software staat nooit alleen. De werking ervan is ook afhankelijk van de hardware waar het op draait. Bent u nog tevreden over uw oude PC? Installeer dan niet de nieuwste versies, maar kijk of er minder zware applicaties voorhanden zijn. Of schaf niet het meest uitgebreide pakket aan, maar een beperktere installatie.

Heeft u een beperkt budget? Uiteraard kunt u zich dan richten op illegale software, maar wij raden dat sterk af. Het kan vele nare bijwerkingen hebben, zoals virussen of spyware. Meestal zijn er ook goedkope, of zelfs open source alternatieven voorhanden.

Kies voor goed advies

Behalve naar de functionaliteiten die u wenst, kijken wij ook naar uw hardware, en naar de software die daar al op draait. Vervolgens kijken we welke alternatieven er beschikbaar zijn, waarbij we de open source (dus vrij beschikbare) alternatieven ook bekijken. Na een goede keuze gemaakt te hebben kunnen wij de software vervolgens tailor made bij u installeren, voor een optimale werking.

Welke software verkoopt u?

Bij Computer Houten kunt u onder andere de volgende software kopen:

  • Alle beschikbare Microsoft operating systemen (Windows XP, Vista, 7, Home Server).
  • Office 2007, zowel voor Windows als voor de Mac.
  • Adobe software.
  • Software voor Windows, Linux en Mac.
  • Antivirus software.
  • Fotobewerkingssoftware.
  • Games.

U ziet, een grote verscheidenheid is voorhanden, waarbij wij niet schromen om voor u de goedkoopste software te selecteren.

Belt u dus Computer Help Houten, voor hulp bij computers en andere apparaten in Utrecht, als u de weg kwijt bent in computerland.

Computertips

Ontvang "Route", onze gratis nieuwsbrief, en krijg computertips rechtstreeks in uw mailbox.

Uw mailadres

Uw (voor)naam

klik dan

Uw gegevens zijn veilig.
Zie onze privacybeleid.

Winkel

Met advies & nazorg

Wij leveren o.a.